Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Alles over drukwerk, nieuws, kunst op canvas en support.

Schoolkalender drukken en ontwerpen 2020-2021

bestel nu en wees op tijd!

Schoolkalender drukken en ontwerpen 2020-2021
Met gemak en voor een gunstige prijs een schoolkalender drukken. NLprinters ontzorgt u en drukt uitstekende kwaliteit. Scholen kunnen zelf hun eigen ontwerp aandragen óf gebruik maken van de volledige service inclusief vormgeving. NLprinters helpt u ...

Catalogus in grote oplage drukken: 1 truck = 1 order

NLprinters is ervaren in grote oplages. Deze truck brengt 45.000 dikke catalogi mee.

Catalogus in grote oplage drukken: 1 truck = 1 order
Drukwerk in grote oplage bestellen ook dat doe je bij NLprinters.nl

Klaar voor vertrek naar de klant, de truck met lange oplegger. Helemaal tot aan de rand gevuld met drukwerk. In dit geval betreft het zeer hoogwaardige catalogi voor een vooraanstaand nederlands bedrijf dat wereldwijd handel bedrijft.

Dit bedrijf laat zijn catalogus in meteen 6 versies bij ons drukken. Het betreft daarbij zowel taalversies alsook prijsversies.

Bij dit soort orders spreek je al snel over ...

storing adresboek verholpen

u kunt weer bestellen

Technische update 25.01.2018: Een storing in het adresboeksysteem in de shop is verholpen. Indien u nog hinder ondervindt bij het aanmaken van adressen of een foute weergave van een adres tegenkomt tijdens of na het bestellen, maakt u daar svp melding van middels het sturen van een email.

Sinterklaas 2017

Cadeautip van Sint en Piet: Loeki de Leeuw

Sinterklaas 2017
Sinterklaas 2017 staat al heel snel weer voor de deur! Je bent op zoek naar een leuke authentieke cadeautip ?! Bestel nu originele LOEKI DE LEEUW producten voor in de zak van Sinterklaas. Niet duur en van

Reisspecialist drukt ronde flyers

NLprinters levert met hoogglanslak

Reisspecialist drukt ronde flyers
Ronde flyers met hoogglanslak afgewerkt, 21cm in doorsnee. Dat is waar de keuze van Holmstock Travel (reisspecialist voor reizen naar Zweden) op is gevallen.

Holmstock: Wij hebben een opvallende actie waarbij we 1 week / 4 personen Zweden aanbieden voor slechts € 333,- per week (ongeacht het seizoen) en waren op zoek naar een bijzonder formaat. Het ronde formaat van 21cm werd ons door NLprinters onder de aandacht gebracht. Het drukken van ronde flyers doen wij standaard in 3 formaten. De afwerking met hoogglanslak die Holmstock.com gekozen heeft is extra. Indien u daar ook gebruik van wenst te maken, neemt u dan contact met ons op!

doorschrijfsets genummerd

nu hier online nummeren!

doorschrijfsets genummerd
Doorschrijfsets met nummering vervaardigen wij als losse sets. U kunt kiezen uit 1,2,3, 4 of zelfs 5 kopievellen en dit in deze shop direct online bestellen.

Om het u gemakkelijk te maken bieden wij ook nummering aan. Speciaal hiervoor hebben wij ook een nummering-tool online gezet waarin u snel en gemakkelijk zelf een nummering kunt aanmaken.

Uiteraard kunt u ook uw eigen nummering aanleveren als excel-sheet.

Doorschrijfsets drukken bij NLprinters én nummeren .. klik hier

Festival de Liège (B).

Bierviltjes vierkant - met ronde hoeken

Festival de Liège (B).
Voor het in het belgische Liège binnenkort aanstaande Karbon Kabaret te Liège (19 sept. 2015) drukken wij actueel 15.000 bierviltjes. Dit bijzondere, gratis, evenement op Place Saint Lambert, is franstalig:

Saisir l’âme d’une ville, d’une province. Trouver les mots, les images, convoquer les souvenirs, son histoire. Sublimer son folklore, le confronter à sa force créatrice, à son actualité, à son devenir, à ses possibles. C’est l’ambitieux projet de Karbon Kabaret, un spectacle hors normes qui se tiendra le 19 septembre prochain sur la Place Saint-Lambert dans le cadre des Fêtes de Wallonie.

Bierviltjes laten drukken bij NLprinters .. klik hier

Zie hier de website van Karbon Kabaret Liège

Telefoon Case online ontwerpen en bestellen

nieuwe tool aan shop toegevoegd

Telefoon Case online ontwerpen en bestellen
Gebruik de online tool om uw telefoon case te voorzien van uw eigen foto.
… vanaf € 14,95 incl. gratis verzending
Passend op telefoons van Apple Iphone, Apple Ipad, HTC, Samsung, Blackberry, Nokia, Sony Xperia, Huawei, LG, Motorola én Alcatel.

’klik hier en BESTEL NU
upload je foto, kies je telefoon & het gewenste case-model en klaar! -- gratis verzending '

Uniek babyboekje voor u en uw gezin

stel uw eigen unieke herinnering samen

Uniek babyboekje voor u en uw gezin
Samen met de ontwerpster Marije Hondeveld van "Marije's Creaties" bieden wij nu via onze shop een prachtig babyboek aan waarin u alles kunt documenteren van vóór de geboorte tot en met een leeftijd van uw kind van ongeveer 2 jaar.

Het babyboekje biedt u nu veel (voor-)pret en het zorgt ervoor dat u alle belangrijke en gezellige informatie omtrent uw kind in één fraai boekwerk verzamelt voor later.

’BESTEL NU hier uw eigen babyboekje in mint, roze of blauw -- gratis verzending '

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.