News

  • Engelstalige versie live

    Drukwerk voor bedrijven van buiten de EU. Onze klantenservice spreekt vloeiend engels en wij staan open voor bedrijven die support nodig hebben bij hun activiteiten in de EU. Bijvoorbeeld voor bedrijven uit de Verenigde Staten die voor hun beursdeelname in de EU drukwerk ter plekke nodig hebben. Dit wordt door ons volledig verzorgd.
  • Flyer met spoed drukken

    Het drukken van een flyer met de grootste spoed, dat was de opdracht voor deze A5-formaat, 170gr MC gesatineerde flyer die wij in een oplage van 2500 stuks binnen 24u bij de klant geleverd hebben.
  • Logo + Shopify website voor Reisbureau

    Logo Design en bouw van een Shopify website. Berensafari in Finland of een Groepsreis naar Zweden Dit reisbureau biedt reizen aan naar Scandinavi...
  • Stickers met kiss-cut - Vraag van een klant

    Stickervel met kiss-cut Heden behandelden wij het verzoek van een klant om een stickervel in het formaat 27x31cm te produceren met daarop maar lief...
  • Horeca - drukwerk producten

    Wij als drukwerk leverancier hebben ook voor de horeca een reeks drukwerk producten die prima inspelen op de behoefte van de horeca én we denken graag met iedere horeca ondernemer mee die een drukwerk product nodig heeft.
  • Schoolkalender Actie - extra gunstig tarief

    Onze aanbieding schoolkalenders drukken 2023-2024:

    200 schoolkalenders (13 vel) - € 580,- excl. BTW / incl. levering **
    + alle pagina's dubbelzijdig in kleur op 250 gr. MC gesatineerd papier
    + met wire-o plus ophang-oog in wit, zwart of zilverkleurig
    + 300 gr. rug van offsetpapier.
    ** op basis van een door u aangeleverd drukklaar PDF document.

    Het bovenstaande is slechts een voorbeeld.
    Uiteraard is ELKE GEWENSTE OPLAGE leverbaar! 
    Interesse? Neem nu contact op!

    Schoolkalenders zijn
    - ook leverbaar met 14 pagina's dubbelzijdig
    - met aanvullende afwerking
    - met andere papiersoorten voor de inhoud (dunner, dikker, beschrijfbaar offset)

  • Focus op communicatie en overleg

    Ontwikkeling van de website & drukwerk online shop

    De afgelopen week hebben wij pagina banners gebouwd en deze aan onze productpagina's en aan onze offerte-aanvraag-pagina's toegevoegd. In deze banners verwerkt zijn eerder geproduceerde drukwerk items. Als referentie van ons drukwerk, eerder gemaakt werk & ter illustratie van het onderwerp van die pagina. Hier een voorbeeld zoals we dit hebben aangemaakt voor het onderwerp magazines drukken:

  • Design Paper by Arctic Paper Sweden

    Arctic Paper - Designer kwaliteit papiervoor drukwerk van topklasse! Wij hebben uitstekende ervaring met het papier van Arctic Paper. Deze zweedse...
  • SEprinters.se - Zweedstalige shop

    Referenties van drukwerk klanten 'in de loop der jaren'

    Hoogwaardige klanten die geregeld terugkeren voor een bestelling. Dat zijn referenties waar we met goed recht trots op zijn. Een klant zoals de 'Swedish Chamber of Commerce' is daar één van. Uiteraard is iedere klant voor ons even belangrijk en wordt iedere klant, klein of groot, met dezelfde zorg behandeld.
    Zie hier onze referentie pagina Zweden.

  • Flyer in een formaat naar wens

    Offerte aanvragen voor flyers drukken in eigen formaat

    Wenst u een offerte voor het drukken van flyers in een speciaal formaat, maakt u dan svp gebruik van ons offerte aanvraag formulier voor het drukken van flyers.

  • Drukwerk voor je doctoraat, thesis, proefschrift, dissertatie

    Je bent als student druk in de weer met het promoveren, het slagen en het behalen van al je doelen. Een thesis, proefschrift oftewel dissertatie hoort daar uiteraard bij. 
    Al je inzet, je kennis en je verhaal wil je natuurlijk in een professionele vorm gieten. Het op papier brengen. En wel in een prachtig gebonden vorm, eventueel zelfs als een hardcover boek zodat je het niet hoeft te doen met een wire-o of een geniete brochure.
  • Drukwerk voor een kunstenaar - Hardcover boek

    Drukwerk maken voor kunstenaars Het leveren van drukwerk aan een professional uit het grafische vak is eigenlijk niet anders dan het leveren van dr...