News

 • Hardcover boek over kanker, biografie van een kanker-patiënt

  Hardcover boek met levering aan België

  NLprinters zorgde voor de opmaak en stelde een A5 hardcover boek samen dat gedrukt gaat worden op FSC gecertificeerd offset papier. De druk gebeurt in kleine oplage.
  Het hardcover boek wordt garenversterkt gebonden en afgewerkt met kapitaalbandjes en leeslint.

 • GEOPEND - De hele zomer staan wij voor u klaar

  Uiteraard gunnen wij iedereen zijn welverdiende vakantie. Zeker na al die jaren van Covid en #stayhome verplichtingen. En ook ons team krijgt zijn nodige ontspanning zodat we altijd fit en goed gemutst er tegenaan kunnen.

  Als leverancier van top klasse drukwerk, scherp geprijsd drukwerk en goed advies moeten we uiteraard fit en fris blijven. En dat doen we ook.
 • Boeken met Goudfolie

  Een hardcover boek produceren met zeer hoogwaardige opties zodat het boek een echt pareltje mag worden. Dat is prima gelukt met de boekproductie voor het KVW Maasbree. Goudfolie op de cover, een gouden kapitaalband en een gouden leeslint maken het boek tot iets bijzonders.
 • Boekbinden, Kapitaalbandjes en Leeslint

  Bij het drukken en binden van een hardcover boek is een van de meest voor de hand liggende upgrades van het boek het aanbrengen van kapitaalbandjes...
 • Goud op snee bij hardcover boeken

  Goud op snee is een extra luxe afwerking bij het drukken en boekbinden van een hardcover boek. Wij bieden hierin diverse opties en kleuren.Extra ui...
 • De inhoud van een hardcover boek

  De inhoud van een hardcover boek betekent voor de meeste mensen letterlijk 'de inhoud'. Voor een drukkerij betekent dat echter vooral ook het boekblok. Het blok van papier waarop de feitelijke inhoud in de vorm van tekst en beeld gedrukt staat.

  Het boekblok wordt opgebouwd uit ....
 • Het leeslint

  In de moderne, vaak digitaal georiënteerde, volksmond noemen we het een 'tag' of 'book-mark'. Bij een gedrukt boek, hardcover of softcover, noemen ...
 • Kaartje of Visitekaartje - Info over de bekeuring

  Als overheid en/of gemeente zoek je wellicht betaalbare en prijs gunstige oplossingen voor je drukwerk. Een goed voorbeeld hiervan is de gemeente Amstelveen die alle informatiekaartjes voor fout parkeren, boete en bekeuring bij NLprinters laat drukken.
 • Schoolkalender drukken en ontwerpen

  Met gemak en voor een gunstige prijs een schoolkalender drukken. 
 • Catalogus in grote oplage drukken: 1 truck = 1 order

  Klaar voor vertrek naar de klant, de truck met lange oplegger. Helemaal tot aan de rand gevuld met drukwerk. In dit geval betreft het zeer hoogwaardige catalogi voor een vooraanstaand nederlands bedrijf dat wereldwijd handel bedrijft.

  Dit bedrijf laat zijn catalogus in meteen 6 versies bij ons drukken. Het betreft daarbij zowel taalversies alsook prijsversies.
 • Oude meesters als kunst op canvas

  Hollandse meesterwerken op canvas doek.
 • Ronde flyers 95mm

  Ronde flyers drukken wij ook in het formaat 95mm. Leverbaar in kleine en grote oplage.