Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

ISBN nummer aanvragen en boek goedkoop drukken

NLprinters levert top kwaliteit boekdruk in kleine en grote oplage:

Als specialist op het gebied van boekdruk bieden wij extra opties en aanvullende services. Neem nu contact op voor advies of voor een offerte.


Een ISBN nummer aanvragen en een boek uitgeven.:

U kunt via NLprinters een ISBN nummer aanvragen en een boek uitgeven. Wij bieden u de volgende voordelen:
  • Persoonlijke service en advies
  • Snelle en prijsgunstige afhandeling van de ISBN nummer aanvraag
  • ISBN nummer barcode
  • Druk van uw boek in kleine oplage (digitaal drukwerk, on-demand) of in grote oplage offset drukwerk

1 danwel uw eerste boek uitgeven:

Als u 1 boek(tekst) geschreven heeft en geen ervaring heeft met de gang van zaken bij het uitgeven van een boek dan bent u absoluut niet alleen. Ten eerste mag u er zeker van zijn dat voor u al veel mensen 1 danwel hun eerste boek ooit hebben (laten) uitgeven. U wil uw boek met ISBN nummer voorzien en het op die manier beschikbaar stellen aan een breed publiek?! Dan is het raadzaam om inderdaad eerst een ISBN nummer aan te vragen (dat kan via NLprinters) en er zorg voor te dragen dat de tekst die u geschreven heeft vorm gaat krijgen. Hiervoor bieden wij u onze dtp-service graag ter ondersteuning aan. Ons doel is het voor u een goed gedrukt boek op tafel te leggen. Uiteraard kunt u ook samenwerken met een grafische vormgever van uw keuze en ons een drukklaar document aanleveren zodat wij het kunnen drukken.

Boek drukken in kleine oplage:

Het kan om verschillende redenen handig en/of slim zijn om uw boek in een kleine oplage te laten drukken. NLprinters kan boeken, afhankelijk van het paginaformaat en de specificaties, in een oplage van af 1 stuks drukken. Vaak kunnen wij ook in een kleine oplage een boek prijsgunstig aanbieden. Het is handig om hier (in een zo vroeg mogelijk stadium) contact over te hebben.
Een boek drukken is namelijk niet zo eenvoudig als het drukken van een flyer. Er dient rekening gehouden te worden met de paginaformaten, de pagina-layout, fontkeuzes, beeldformaten en beeldkwaliteit, design van de omslag etc.
Uw wensen omtrent de specificaties van papierkwaliteit, afwerking en formaat bepalen voor een groot deel de mogelijkheden van het drukken van een boek in kleine oplage.

Online zult u diverse aanbieders vinden die u de gelegenheid bieden uw boek (vaak online) in hun design-tool op te maken. Houdt u er rekening mee dat u daarmee dan met uw productie gebonden bent aan de opties en prijzen die een dergelijke aanbieder hanteert. Uw volledige layout (uw tijd en moeite) zitten namelijk dan volledig in dat systeem en kunnen niet (!!) zomaar eruitgehaald worden om elders te drukken. Vaak kunt u een preview als download binnenhalen maar u zult (achteraf) merken dat u daarmee niet naar een drukker kunt stappen. Wij werken bewust niet met dit soort systemen. Bij ons kunt u niet online ontwerpen. Een voordeel voor u zo vinden wij. In het volgende meer uitleg.

Online mijn boek ontwerpen. Een kritische blik. De voor- en (vooral) de nadelen:

U zult wellicht online aanbiedingen tegenkomen om uw boek 'online te ontwerpen en te drukken'. Dit heeft zin als u één enkele keer een ludiek boekje wenst te ontwerpen en er 1-5 stuks van wenst te laten drukken. U maakt daarbij gebruik van een online beschikbaar gesteld designtool dat gekoppeld is aan een productiebedrijf dat uw boek in kleine oplage digitaal gaat (foto)printen of drukken. Een dergelijke tool is een kostbaar product in de ontwikkeling en de vele duizenden euro's die een dergelijke tool in het development én in het onderhoud kost gaat u betalen. U betaalt voor een stukje online gemak met een vaak hoge stuksprijs bij het drukken van uw boek. Daar is in principe ook absoluut niets mis mee. U maakt immers gebruik van een prima service.

De nadelen van een dergelijke werkwijze worden echter vaak snel over het hoofd gezien. De tool geeft u een designoptie die op het scherm er prachtig uitziet. De echte data van uw pagina en boek worden ver in de achtergrond op een voor u onbekende server ergens ter wereld opgeslagen (daarmee verliest u de volledige controle over de veilige opslag van uw copyrightgevoelige content en u verliest de controle over de opslag van uw beeldmateriaal).
Ook verliest u per direct alle vrijheid om met uw ontwerp actief te werken. U kunt met uw boekontwerp dan enkel en alleen laten drukken bij de aan het online tool gekoppelde productiebedrijf gebruikmakend van de in de tool aangeboden opties én (vooral) prijzen. U kunt nooit (!) uw drukklare document meenemen en elders laten (bewerken) of drukken. Dit betekent dat als u dat ooit wél zou willen u volledig opnieuw moet beginnen met de opmaak van uw boek. Dat betekent dat de nu via een dergelijke tool geinvesteerde tijd en moeite volledig teniet gedaan wordt.
Kortom: Wij raden van het gebruik van een dergelijke tool vaak (maar niet altijd) af. Ook hier is het dus van belang vooraf een gegronde overweging te maken en evt. met een professional overleg te hebben. Vrijblijvend kunt u met uw vragen altijd bij ons terecht.

Een ontwerper vinden voor mijn boek:

Veel schrijvers van een boek zitten met de vraag 'waar kan ik een ontwerper vinden voor het grafisch opbouwen van mijn boek'?
Vaak begint de zoektocht bij u in de buurt of kennissenkring (zoals wij dat vaak zien bij boeken die wij drukken voor verenigingen of clubs). Er wordt dan gekeken naar een zo goedkoop mogelijke opstart en pagina's worden vaak in 'Word' of 'Google Docs' opgemaakt en als PDF aangeleverd. Daarbij valt direct op te merken dat dit niet altijd probleemloos gaat omdat tekstverwerkende programma's niet echt pre-press programma's zijn.

Een stuk professioneler is het werken met een grafische vormgever die beschikt over de juiste grafische programma's. U werkt dan met een ervaren persoon die u kan helpen bij het maken van keuzes en die in overleg met u alles netjes en drukklaar als PDF bij ons zou kunnen aanleveren. De kosten die u daarmee gaat maken zijn afhankelijk van het uurtarief van de vormgever en de afspraken die u met hem/haar kunt maken. Veel klanten vinden het prettig dat een vormgever 'in de buurt' zit en er persoonlijk contact mogelijk is.Omdat wij (vaak neutraal) voor veel reclamebedrijven en ontwerpers drukwerk vervaardigen kennen wij in heel Nederland vormgevers. U mag ons altijd contacten voor advies. Het zou zo maar kunnen dat wij iemand bij u in de buurt kunnen aanbevelen.

Als u uw budget goed in de gaten moet houden en toch gebruik wenst te maken van professionele hulp dan kunt u ook gebruik maken van de NLprinters grafische service. In dat geval werkt u met ons grafische team en wordt uw project professioneel en efficient vormgegeven en opgezet. U maakt met NLprinters een vaste afspraak over de prijs en wij zorgen voor een drukklaar document.

Controle over kwaliteit, beheersing van de opties - De look-and-feel van uw boek:

Een ieder die ooit in de boekhandel heeft zitten neuzen en een ieder die bekend is met boeken weet dat er bijna oneindig veel variatie bestaat in looks-and-feels van boeken. De optische indruk én de haptische indruk (het gevoel) van een boek maken het onderscheid bij de eerste indruk.

NLprinters kent een vrij breed scala aan 'standaardopties' die wij u kunnen voorleggen ter overweging. Gebruikmakend van de 'standaardopties' kunnen wij uw boek drukken voor een vaak zeer gunstige prijs. Dankzij het aanbieden van 'standaardopties' kunnen wij drukwerkproducties gecombineerd drukken en werken wij op een zeer efficiente manier met de middelen die wij binnen het drukken en vergaren alsook bij het afwerken beschikbaar hebben. Laat ons op deze plek even heel duidelijk zijn: Het gebruik van deze opties bij het drukken van uw boek betekent niet (!) dat uw boek een saai standaard product wordt. Integendeel! Wij hebben al jarenlang echte wereldspelers als klant die gebruikmakend van deze opties fantastisch fraaie boeken laten drukken met een uiterst gezonde prijs-kwaliteit verhouding. Laat dit een super goede referentie zijn voor het boek dat gedrukt wordt gebruikmakend van onze standaard specificaties en standaard opties.

Luxe kent bij ons geen grenzen! NLprinters is graag een efficiente en gunstige partner bij het drukken van boeken. Ook als het gaat om bijzondere effecten, hoogwaardige afwerking en unieke uitgaves. Boeken drukken en de specs samenstellen is een bijzonder interessant vakgebied. Met veel ervaring en kunde helpen wij u graag van uw boek een luxe en/of uniek boek te maken. Wij hebben daarbij alles net zo goed onder controle als bij onze standaard oplossingen. U gaat geen bijzonder risico aan. U maakt simpelweg andere keuzes en wij helpen u daarbij met onze expertise op het gebied van het drukken van boeken.

Boeken met hardcover of softcover, gelijmd en genaaid gebonden, wij drukken ze allemaal. In overleg maken we samen een plan, kijken naar de opties en naar de kosten. Bespreken alles op basis van uw insteek en uw kostenplan. Een klein detail kan een fikse impact hebben. Wenst u kapitaalbandjes bij uw hardcover boek en moeten deze kapitaalbandjes een speciale kleur hebben? Wenst u een linnen hardcover of een highgloss finish? Een haptisch extra effect of een zilveren hotfoil op de cover? Schiet ons aan met uw wensen en wij komen met de oplossing!

Boek drukken in grote oplage:

Een boek drukken in grote oplage maakt alles een stuk efficienter. Dat spreekt voor zich en uit zich vaak het duidelijkst in de prijs per stuk. De boekdruk van uw uitgave kan op grote vellen doorlopen en wordt met maximale efficiency verwerkt. Ook speciale wensen blijven een optie en ook daarbij kan het zijn dat de grote oplage van uw boekproductie een voordeel is in de kosten.

Middels een duidelijke offerte kunnen wij u inzage geven in de kostenstructuur en kunnen wij u helder aantonen wat de evt. meerprijs van een optie zou zijn. Ook hier is overleg de basis van een succesvolle productie. Bij een boekproductie met grote oplage zal een van onze accountmanagers u vanaf het eerste contactmoment adviseren en blijvend uw aanspreekpunt zijn. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat u uw project veilig kunt aangaan.
Levering van een grote oplage boeken kan aan uw magazijn op pallet of aan een distributiecentrum van uw keuze. Ook het opsplitsen van de volledige oplage boeken in kleinere zendingen naar meerdere adressen is bespreekbaar.

Tags: drukwerk goedkoop,

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.