Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Schoolkalender ontwerpen en drukken

Uw partner voor uw school-drukwerk: NLprinters

Wij hebben veel ervaring met drukwerk en printwerk voor scholen.

Aanbiedingen voor het schooljaar 2020-2021

Een schoolkalender is een product dat wij helemaal naar wens kunnen produceren. Overleg is derhalve raadzaam.

Neem nu contact op voor een offerte.

Lees meer:


Een schoolkalender voor uw basisschool vormgeven en drukken:

NLprinters biedt u een breed scala aan opties en services:
  • Persoonlijke service en advies. In goed overleg naar een goede schoolkalender!
  • Snelle en prijsbewuste afhandeling van uw bestelling
  • Top kwaliteit drukwerk op milieuvriendelijk papier
  • Druk van uw schoolkalender mogelijk vanaf een kleine oplage

Samenstellen is samenwerken: Een fraaie schoolkalender naar uw wensen!

Het zelf opmaken van een schoolkalender en het laten drukken van uw document bij NLprinters is mogelijk. Uiteraard hebben wij controle- en support beschikbaar om u bij de afronding te ondersteunen. Belangrijk voor ons is dat u een PDF document aanlevert met ingesloten fonts en afbeeldingen in 300dpi. Overleg over het formaat van het eindproduct en daarmee samenhangend het formaat van uw opmaakdocument is iets dat het beste zo vroeg mogelijk kan gebeuren. Neem het liefst contact met ons op voordat u begint met uw document.

Vormgeving en DTP door NLprinters is een service die wij u graag aanbieden. Onze ervaren specialisten weten efficient en creatief te werk te gaan. In goed overleg en op korte termijn kunnen wij u als service-partner helpen bij het maken van een drukklaar document. Wij ontzorgen maximaal! U ontvangt een professioneel eindproduct.

Wij drukken schoolkalenders en schoolkranten. Prijsbewust en met de grootste zorg!

Formaat naar keuze

De meeste schoolkalenders worden gedrukt op het formaat A4 (staand of liggend) of 21x21cm. en afgewerkt met een wire-o binding inclusief ophanghaakje. De wire-o draad kan dan wit, zwart of zilverkleurig zijn. Als alternatief hebben wij nog aardig wat andere standaardformaten beschikbaar die wij kostenefficient kunnen aanbieden. Van het kleine en compacte A5 tot en met het grote A2 formaat is er ruimschoots keuze en ruimte voor overleg.

Wire-O of een geniet boekje?

Een wire-o gebonden kalender heeft een ophanghaakje en wordt steeds omgeslagen. Een brochure-vorm (geniet of evt. met wire-o) kan met een boorgat voorzien ook opgehangen worden en kan opengeslagen aan de muur hangen. Voor dit laatste is overleg nodig, wij helpen u hier graag met advies.

Ruime keuze uit papiersoorten voor uw schoolkalender

Wij bieden u een ruime keuze aan papiersoorten en papierdiktes zodat u bij de opbouw van uw schoolkalender rekening kunt houden met uitstraling en gebruiksgemak. Zo heeft een gestreken papier (de 'MC soorten') een samenstelling van papier en kunststof én worden deze papiersoorten compact geperst bij de productie. Dit resulteert in een voor tekst en foto geoptimaliseerde papiersoort zoals deze vaak bij brochureproducties gebruikt wordt. Leverbaar is de MC soort als mat of gesatineerd (licht glanzend). Tekst en beeld worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven, dat is het voordeel. Het papier is achteraf niet optimaal beschrijfbaar met pen en/of potlood (dat kan in sommige gevallen een nadeel zijn).
Een andere vaak gebruikte papiersoort voor schoolkalenders is het natuuroffset-papier. Helder wit en met een open papierstructuur zal dit papier een meer natuurlijk papiergevoel geven, tekst en beeld goed weergeven (maar minder scherp dan een MC papier). Natuuroffset papier is uitstekend beschrijfbaar met potlood en pen.
In goed overleg helpen wij u een juiste keuze te maken en waar gewenst sturen wij u graag ook een papiersample per post.

Profileer uw school op hoogwaardige manier!

Één van de middelen om uw school hoogwaardig te profileren is de schoolkalender. Deze blijft immers voor een lange tijd zichtbaar bij uw doelgroep. Andere middelen om uw school een goed publiek profiel mee te geven is een schoolkrant, schoolgids of een schoolmagazine, fraai rapportpapier en ander net drukwerk dat er goed verzorgd uitziet.
Naast de drukwerken die u kunt laten maken is het uiteraard ook van belang dat de school er zelf fraai bijstaat. NLprinters kan u helpen met vlaggen en doeken, banieren en plaatmateriaal. Graag bespreken wij met u de opties en kosten. Neem nu contact op voor gratis advies en/of voor een offerte.

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.