Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Sytse S. Algera

Biografie

Sytse S. Algera is jaren geleden, naast zijn werk als medewerker van de nederlandse politie, ook in aanraking gekomen met comics. Als schrijver en uitgever heeft hij internationale contacten. Hij heeft zijn dagelijkse werk op bijzondere wijze kunnen combineren met het ontwikkelen en uitgeven van comics.

In het verleden heeft hij gewerkt met EPPO magazine. Een samenwerking waaruit de serie DE VRIES is voortgekomen. Een ander, bekroond, werk van hem is VUURDOOP.

Wellicht kent u hem ook van CELL, CLOSE CALL en UNTOLD TALES OF LEMURIA.

In 2012 ontwikkelde hij de politieserie 24/7 waarin hij zijn dagelijkse werk op prachtige wijze kan combineren met het vak van comic-creator. De serie wordt inmiddels internationaal uitgegeven en verschijnt in Nederland, Belgie, Spanje, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Sytse Algera is succesvol in zowel de comic als ook in zijn dagelijkse werk bij een nederlands ministerie. U vindt zijn werk bij ons in de categorie 'Fantasy en comic art'
Sytse S. Algera

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.