Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
085 773 88 41

Fantasy en comic art

Fantasy en comic art Comicwatch is de verzamelplaats van een groot aantal getalenteerde tekenaars en schilders die samenwerken met de Nederlandse scenarist Sytse S. Algera. Algera schrijft al een aantal jaren scenario's voor nationale en internationale stripmakers en zijn series worden in meerdere landen in Europa en de Verenigde Staten uitgebracht.

Samen met de Indonesische schilder Apriyadi Kusbiantoro maakt hij de succesvolle fantasy reeks De verloren verhalen van Lemuria. De fantasy afbeeldingen zijn allen afkomstig uit deze stripboekenreeks.
Samen met tekenaar Przemyslaw Klosin maakt Algera de reeksen Cell en 24/7- Cop Killer. De platen uit deze reeksen zijn herkenbaar door hun rauwe uitstraling.
Tekenaar Patrick van Oppen is de tekenaar met wie hij de reeksen De Vries en 24/7 maakt. Het werk van deze tekenaar blinkt uit in gedetailleerde beelden van bestaande locaties en bekende gebouwen met daarin een bijzondere hoofdrol voor de stad Den Haag.

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Eurode-Park 1-59
6461KB, Kerkrade
+31(0)85 7738841
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.