Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Frans Hals

Biografie

FRANS HALS EenFrans Hals canvas doek bestel je hier bij NLprinters / kunst op canvas. Frans Hals (1583-1666) maakte vooral vele levendige schilderijen zo ook vele groepsportretten (schutterstukken). Hij was geboren in Antwerpen, was zoon van een lakenkoopman en als snel emigreerde het gezin in zijn vroege jeugd naar Haarlem. Frans trouwde 2 maal met Anneke Harmensdochter in 1610 en in 1617 met Lysbeth Reyniers. Hij schilderde zo’n mooie portretten, alsof het leefde en jezelf erin kon stappen. Dit bieden wij u bij NLprinters aan op een prachtig Frans Hals canvas doek. Zoals je nu camera’s en mobiele telefoons hebt om foto’s te maken schilderde Frans Hals een portret. Dat was dan de foto ! Frans leerde het schildersvak bij Carel van Mander welke meteen doorhad dat hij te maken had met een uitzonderlijk talent. In 1610 werd Frans zelfstandig kunstschilder en werd lid van het Haarlemse schildersgilde. In het totaal heeft hij ongeveer 200 schilderijen gemaakt, waaronder o.a. Het bekende “Malle Babbe”. (een Haarlemse prostitué) Gestorven is Frans Hals in 1666 en is begraven in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.