Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Paul Kerrebijn

Biografie

Paul Kerrebijn (1947) is een perfectionist van 'de oude stempel'. Paul hecht veel waarde aan de waarden van het ambacht van de schilder.

Soms letterlijk 'met de voeten in de klei' ontstaan er prachtige schilderijen die een breed publiek aanspreken. Paul schildert zowel in zijn atelier in Wateringen alsook buiten op locatie. In eigen beheer en ook voor industriële opdrachtgevers.

Paul Kerrebijn heeft een uitzonderlijk goed begrip voor vakmensen en ambachten. Dat spreekt uiteraard ook uit de collecties die Paul maakt. Onderwerpen die in deze collecties aan bod komen en die bij de vakmensen uit de betreffende branches zeer in de smaak vallen zijn o.a.: scheepvaart, havens, bouw, brandweer, spoorwegen, overheid, strijdkrachten en steden.

Naast deze vaak technische onderwerpen schildert Paul ook heel graag portretten. De liefde voor het maken van portretten ligt aan de bron van zijn prachtige carrière, een passie die hij nog steeds heel graag uitoefent zoals te zien is in de fraaie portretten van de leden van ons koningshuis.

De schilderijen van Paul Kerrebijn hangen op vaak heel bijzondere plekken, internationaal verspreid, in heel de wereld. Onze 'kunst-op-canvas' service maakt het mogelijk een fraaie 'Kerrebijn' uw huis of kantoor te laten sieren.

Paul Kerrebijn

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.