Kunst op canvas

Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars en oude meesters op hoogwaardig canvas.

Ontwerp je telefooncase

Kies je merk en model, upload je foto en bestel.

Canvasdoek

FOTOPRINT OP CANVAS

Top kwaliteit en altijd extra goedkoop geprijsd. Gratis levering!

Bestel hier
Uw foto op canvas
0653 443 995

Rembrandt van Rijn

Biografie

Een Rembrandt van Rijn canvas doek bestel je hier bij NLprinters / kunst op canvas.
Rembrandt van Rijn (1606-1669) geboren te Leiden, zeer zeker de beroemdste Nederlandse kunstenaar kwam uit een gezin van 9 kinderen. Hij was de zoon van een rijke molenaar. De bedoeling van Rembrandt was om rechter of dominee te worden, maar de kunst was toch meer zijn ding. Dat is voor ons nu erg positief want daarom kunnen wij u nu een Rembrandt op canvas aanbieden. Met één van zijn schoolvrienden (Jan Lievens, ook een van de oude meesters) opende hij zijn eerste atelier. Toen hij 18 jaar was ging hij werken voor een bekende schilder genaamd Pieter Lastman en woonde in Amsterdam. Deze schilder schilderde veel taferelen uit de Bijbel.
Na een half jaar voor deze schilder gewerkt te hebben vertrok hij weer terug naar Leiden om aldaar een eigen werkplaats te openen. Rembrandt werd al snel bekend en populair. Wellicht wilt ook u een mooi Rembrandt canvas doek aan de muur hebben hangen.
Na een tijdje besloot hij om weer terug te keren naar Amsterdam alwaar hij grote opdrachten kreeg onder andere van Nicolaes Tulp. Voornamelijk artsen waren zijn grote klanten. Zijn eerste opdracht was dan ook van een vereniging van artsen. Veel van zijn werken bieden wij in de rubriek ‘kunst op canvas’ aan als canvas op frame gemonteerd. Een echt schitterend Rembrandt canvas doek ! In 1643 ging hij trouwen met Saskia vanUlyenburgh afkomstig uit Leeuwarden.waar hij 4 kinderen van kreeg. Helaas zijn er 3 kinderen gestorven en hun zoon Titus bleef in leven. Ondanks zijn talent en succes zag zijn leven er triest uit, door de vele schulden werd Rembrandt failliet verklaard en zijn vrouw Saskia overleed 8 maanden na de geboorte van hun zoon Titus. Hij nam toen 2 dienstbodes aan om voor Titus te zorgen (hij was toen slechts 1 jaar oud). Met 1 dienstbode ontstond een relatie, zij heette Hendrickje Stoffels en ze gingen trouwen. Helaas ook Hendrickje overleed en ook zijn zoon Titus.
In de Europese kunst was hij een beroemde schilder en etser, hij was één van de belangrijkste Hollandse meester van de 17e eeuw ! NLprinters heeft het genoegen u van deze Hollandse meester een Rembrandt canvas doek aan te bieden. Beroemde werken van Rembrandt die wij op canvas kunnen aanbieden:
  • Schutters van wijk II onder leiding van kapitein Frans Banninck Cocq, bekend als de ‘Nachtwacht’, Rembrandt Harmensz. van Rijn, 1642
  • Zelfportret, Rembrandt Harmensz. van Rijn, ca. 1628
  • Portret van een paar als Isaak en Rebekka, bekend als ‘De Joodse bruid’, Rembrandt Harmensz. van Rijn, ca. 1665 - ca. 1669
  • Zelfportret als de apostel Paulus
  • Portret van een vrouw, mogelijk Maria Trip, Rembrandt Harmensz. van Rijn, 1639
  • De waardijns van het Amsterdamse lakenbereidersgilde, bekend als ‘De Staalmeesters’, Rembrandt Harmensz. van Rijn, 1662
  • Stilleven met pauwen
  • Man in oosterse kleding
Dit zijn slechts enkele werken die wij u op een Rembrandt canvas doek kunnen aanbieden. Zo’n 500 schilderijen van Rembrandt zijn bekend geworden. Rembrandt had een aantal leerlingen welke ook onder de oude meesters behoren. O.a. Samuel van Hoogstraten, Govert Flinck, Carel Fabritius, Ferdinand Bol en Gerard Dou. Rembrandt van Rijn stierf in 1669. Maar zo laat hij prachtige stukken na die wij u bij NLprinters op een Rembrandt canvas doek kunnen aanbieden !
Rembrandt van Rijn

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.

Klantenservice

Wij staan altijd open voor je vragen, je bereikt ons tot 21.00u telefonisch, ook in het weekend (niet op feestdagen). Stuur ons je offerteaanvraag s.v.p. via e-mail.

Zinkstraat 26
4823 AD. Breda
+31(0)653 443 995
info@nlprinters.nl

Betaalopties

Bij NLPrinters.nl kunt u betalen met iDeal, PayPal of vooraf per bank. Meer informatie vindt u hier.

Betaalmethodes

Verzending

Wij verzenden hoofdzakelijk met DHL. U ontvangt van uw zending een track-trace. Pakketlevering op zaterdag en pakketlevering aan een DHL servicepoint is ook een optie.

Voor meer informatie kijk hier.