B4 envelop goedkoop drukken

B4 Enveloppen goedkoop drukken ?!

U zoekt een drukkerij voor het drukken van B4 enveloppen in kleine of grote oplage. Digitaal of offset gedrukt in de beste kwaliteit en gratis geleverd binnen Nederland ? Dan bent u bij drukkerij NLprinters op het juiste adres.

 

B4 envelop met of zonder venster.

Wij leveren de B4 envelop met bedrukking conform het door u aangeleverde PDF in een uitvoering mét of zónder venster. Het is uiteraard aan u om te bepalen welk type envelop uw voorkeur heeft. Wij bieden u de keuze om gebruik te maken van een B4 envelop zónder venster óf gebruik te maken van een B4 envelope met venster links. Bestel hier uw B4 envelop drukwerk online.

 

Waar zit de klep bij een B4 envelop?

Bij een B4 envelop bieden wij enkel de optie 'klep op de korte zijde'. De envelop wordt derhalve altijd via de korte zijde gevuld. Op de klep zit een zelfklevende sluiting die u na het verwijderen van het beschermstrookje dicht kunt vouwen om de envelop te sluiten.

 

De bedrukking van de B4 envelop is enkelzijdig of dubbelzijdig

U kunt ervoor kiezen de envelop enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken. Dat geldt ook voor het. bedrukken van een B4 envelop. Wij drukken kleine oplages in digitale kwaliteit en grotere oplages in offset drukwerk kwaliteit. Normaal gesproken is het drukwerk full color, CMYK. Binnen het CMYK kunt u natuurlijk ook gebruik maken van slechts 1 van de kleuren van het CMYK. Bijvoorbeeld door alleen gebruik te maken van alleen het zwart.


Pantone kleuren voor op uw B4 envelop!

Naast het drukken in CMYK bieden wij ook de optie om gebruik te maken van Pantone kleuren. Eventueel slechts als 1 Pantone kleur óf in combinatie met het CMYK process. Dat staat u vrij en u stuurt dit aan via uw eigen design.

Bestel hier uw B4 envelop drukwerk online of neem contact op voor overleg.