Drukwerk voor je doctoraat, thesis, proefschrift, dissertatie

Je bent als student druk in de weer met het promoveren, het slagen en het behalen van al je doelen. Een thesis, proefschrift oftewel dissertatie hoort daar uiteraard bij. 
Al je inzet, je kennis en je verhaal wil je natuurlijk in een professionele vorm gieten. Het op papier brengen. En wel in een prachtig gebonden vorm, eventueel zelfs als een hardcover boek zodat je het niet hoeft te doen met een wire-o of een geniete brochure.

KNAW Onderwijsprijs 2022 Mencina de Mendoza Lyceum Breda Zara Nijzink Laurie drukt hardcover boek van What Schoolgirls think of the menstrual cup. Hardcover boek drukkerij NLprinters.

Nouja, we kunnen elke vorm van afwerking voor je produceren. Soms is een geniete brochure, een wire-o gebonden versie of een softcover net dat wat jij nodig gaat hebben. Geen probleem. Vraag het ons! Leverbaar vanaf 1 stuks. Dik of dun. Jij zegt het maar.

Ben je op zoek naar een echte hardcover voor je werkstuk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Gelijmd en garenversterk gebonden hardcover boeken in A5 of A4 (bijvoorbeeld). Afgewerkt met prachtige kapitaalbandjes en evt. met een leeslint. Ook dat kan vanaf 1 stuks.

Maak gebruik van ons aanvraagformulier voor het drukken van een hardcover boek .. alternatief doe je dat ook voor een wire-o, voor een brochure of voor een softcover boek. 

Zorg dat je een PDF document in het juiste formaat opmaakt en houdt vooraf al rekening met rondom 3mm extra aflopend beeld bij de inhoud. Het document voor de omslag maken we dan in overleg samen klaar.