Hardcover boek 17x24 cm. paginaformaat

Geleverd in Deventer: Hardcover boek 17x24 cm.

Onlangs hebben wij in een kleine oplage een hardcover boek mogen drukken met een pagina-formaat van 17x24cm. Het boek is digitaal gedrukt en afgewerkt met kapitaalbandjes waardoor het hardcover boek een professionele uitstraling krijgt.

Drukwerk hardcover voor Thuishaven Rederij te Deventer

Overleg met je drukkerij en .. contact met de klant:

Uiteraard is het voor iedere klant van groot belang om goed overleg met zijn drukkerij te hebben. Contact om advies in te winnen en om support te krijgen als er vragen rijzen.

In dit geval was onze klant een ondernemer van de échte oude stempel. En laat ik op daarbij ook direct vermelden dat ik dat in de meest positieve zin van het woord bedoel. Een ondernemer die heuse 60 jaar onderneemt en die nog steeds met hart en ziel de zaakjes overziet. Van meet af aan hebben wij telefonisch contact en overleg gehad en alles tot in de puntjes besproken.

Hoe langer we bij het project betrokken waren en hoe meer we in contact waren, des te meer werd duidelijk met hoeveel passie en liefde voor het vak er 60 jaar lang aan een bedrijf gewerkt is. Toen we de opmaak van het boek voor het eerst op ons scherm kregen werden we er wel een beetje ontroerd door. 

Het contact met de opdrachtgever was bijzonder prettig en het leek ons een prima idee om in dit geval eens af te wijken van de standaard pakketzending. We besloten de boeken persoonlijk te gaan leveren te Deventer. Toch leuk om na zoveel contact ook eens persoonlijk kennis te maken.

Het hardcover boek dat we in het formaat 17x24 cm. hebben mogen drukken vertelt het verhaal van Rederij Thuishaven te Deventer. Het verhaal van een schipper met een eenvoudig houten pont bootje die door goed ondernemerschap, hard werken en uitstekend inzicht een prachtig en modern bedrijf heeft weten op te bouwen en fraaie schepen in de vaart heeft gezet.
Een echt indrukwekkend verhaal van een echte, hard werkende ondernemer met een uiterst positieve instelling en een geweldig vriendelijke aard.

... het was ons een eer en een genoegen !