Levering hardcover boeken Stockholm regio

Voor een fabrikant van keukenmachines leveren wij in de regio Stockholm (Zweden) hardcover boeken met top klasse afwerking - offset gedrukt en op pallet geleverd.

Deze offset gedrukte boeken drukken wij in een speciaal formaat op het hoogwaardige Arctic Volume Matt papier. Dit geeft een bijzonder stevig pagina-gevoel, prachtige kleuren op het matte papier en een prettige witheid van papier. De boeken worden afgewerkt met kapitaalbandjes en leeslint in zwart. Een drukwerk productie volledig conform klant specificaties. 

Wij hebben ruimschoots ervaring met het leveren van drukwerk voor grote afnemers. We kennen de behoefte van onze zakelijke afnemers en we spelen op de noodzakelijkheden en op de wensen in. Alles in goed overleg en met heldere afspraken. De wijze van verpakking, de wijze van aanlevering en de aard van het transport spelen hierbij vaak een grote rol.

Ook de bescherming van het drukwerk tijdens het transport, de kwaliteit van de palletten en de wijze van handling tussen drukkerij en eindbestemming verdienen grote zorg en aandacht.

 Tryckeri för hardcover bok (med hård perm) Stockholm, Sverige i offset tryck