Focus op communicatie en overleg

Een website is een continue plek van verandering en ontwikkeling. Temeer ook omdat de website vaak het eerste moment van contact is tussen u als klant en ons als leverancier. 

Onze online drukwerk shop versus de drukwerk offerte

Vaak krijgen we de vraag waarom wij niet zo heel veel 'winkel-producten' live hebben staan. De reden daarvoor ligt hem in de focus van ons bedrijf. Wij focussen in eerste instantie op drukwerk producties naar 'klantspecificatie'. Ook zijn wij ons bewust van de zeer veranderlijke tijden waarin wij leven.

Om er zeker van te zijn dat u als klant, de meest optimale oplossing voor uw drukwerk project gaat ontvangen, nemen wij graag eerst uw aanvraag in ontvangst via een offerte-aanvraag-formulier. Hierdoor ontstaat er communicatie en overleg. Ons advies is gratis en een offerte is meestal snel gemaakt. Zo komen we samen tot een win-win situatie en wellicht tot een duidelijk omschreven en resultaat gerichte order. Uw tevredenheid & de kwaliteit van het eindproduct staan altijd voorop.


Ontwikkeling van de website & de drukwerk online shop

De afgelopen week hebben wij pagina banners gebouwd en deze aan onze productpagina's en aan onze offerte-aanvraag-pagina's toegevoegd. In deze banners verwerkt zijn eerder geproduceerde drukwerk items. Als referentie van ons drukwerk, eerder gemaakt werk & ter illustratie van het onderwerp van die pagina. Hier een voorbeeld zoals we dit hebben aangemaakt voor het onderwerp magazines drukken:

Magazines drukken - doe het bij een drukkerij van je vertrouwen. NLprinters is een ervaren drukwerk leverancier met een focus op gebonden vergaard drukwerk zoals Magazines. Bij het drukken van magazines gaat het vooral om de kwaliteit van de afwerking en PUR of Hotmelt binding. Wij drukken digitaal  voor kleine oplages en offset voor grote oplages.